bring them Back

bring them Back
T-btBack

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2007

Ξύλινη Γλώσσα

Έχω ακούσει πολλές φορές τον όρο ξύλινη γλώσσα. Τον έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ. Ειδικά σε προεκλογικές περιόδους η ξύλινη γλώσσα βρίσκεται στην άνθησή της.
Τώρα λοιπόν που πέρασαν κι αυτές οι εκλογές (και με αφορμή αυτές), ιδού κάποια μαθήματα χρήσης της ξύλινης γλώσσας που βρίσκονται στο διαδύκτιο από το perikallosproject, (που όπως λέει είναι «ένας χώρος που ασχολείται κατ' εξοχήν με την ελληνική γλώσσα») και ανέσυρα με την βοήθεια αγαπητής φίλης από την Αθήνα:
"Κατά το δυνατόν, απομνημονεύσατε τον παρατιθέμενο πίνακα (εικονίζεται στη foto). Ακόμα καλύτερα, αποκωδικοποιήστε τον και συμπληρώστε τον κατά βούληση...
Συνδυάστε οποιαδήποτε φράση της 1ης στήλης με οποιαδήποτε φράση της 2ης στήλης. Το παραχθέν αποτέλεσμα το συνδυάζετε με οποιαδήποτε φράση της 3ης στήλης. Το νέο παραχθέν αποτέλεσμα το συνδυάζετε με οποιαδήποτε φράση της 4ης στήλης.
Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία (προσοχή: το σημείο κλειδί είναι το να αποφεύγετε τους ίδιους συνδυασμούς) εις το διηνεκές. Λογικά, θα οδηγηθείτε σε 6.561 διαφορετικές φράσεις, μεστές από έμφαση, πλην όμως παντελώς άδειες από νόημα... Θα μιλάτε επί μέρες ολόκληρες, οι φίλοι και οι γνωστοί θα θαυμάζουν τον στόμφο σας, και εσείς θα νιώσετε τη χαρά του να σας θαυμάζουν για αυτά που είπατε, ενώ δεν θα έχετε πει απολύτως τίποτα!!!

Μετά από αυτό, είστε πλέον έτοιμος να ιδρύσετε κόμμα ή να θέσετε υποψηφιότητα για βουλευτής... Σε περίπτωση εκλογής σας, ελπίζουμε πως θα φροντίσετε για την οικονομική επιχορήγηση αυτής εδώ της ταπεινής διαδικτυακής γωνιάς, που τόσο πολύ θα σας έχει βοηθήσει... "
Πρωτογενής πηγή: http://www.geocities.com/perikallosproject/eisksyl.html

1 σχόλιο:

DRN 06 είπε...

Τελικά δεν είναι δύσκολο να μιλάς χωρίς να λες τίποτα...