Το μαγαζί άνοιξε αρχικά στο στενάκι δίπλα στην Άλφα, στο χώρο που πρώτα υπήρχε το “Τηγάνι”. Καλό το τηγάνι, το δοκιμάσαμε και οικογενειακώς και με φίλους. Όταν άλλαξε σε “Ψα-Ρακι” ξαναμπήκε στα ... ενδιαφέροντά μας αλλά μια το ένα μια το άλλο δεν αξιωθήκαμε να το επισκεφθούμε. Και το Ψαράκι απέκτησε φήμη και μεγάλωσε και σαν ήρθε η ώρα του, κολύμπησε σε νέο στέκι πιο κοντά στο φυσικό του περιβάλλον. Τώρα, δίπλα στη θάλασσα, στο ΝΟΚ, έγινε ακόμα πιο δελεαστικό. Και μεις ... υποκύψαμε.
Το επισκεφθήκαμε τώρα το μεσημέρι. Και η πρώτη εντύπωση ήταν πολύ καλή. Μεγάλο, φωτεινό, πεντακάθαρο. Το μενού όμως κάπως απογοητευτικό. Περιμέναμε περισσότερη ποικιλία σε θαλασσινά και μεζεδάκια. Καταλήξαμε σε κάπως κλασικά πιάτα: Καλαμαράκια (θράψαλα) που τα σερβίρουν σε διχτάκι μικρής φριτέζας, μπακαλιάρος μαγειρεμένος με πατάτες, μπακαλιάρος τηγανητός με κουρκούτι και σκορδαλιά (η οποία δυστυχώς ήταν σκορδαλιά πατάτας, κάτι σαν πουρές) μαζί με άλλα ... συνοδευτικά. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Νόστιμα όλα τους με ωραίες γεύσεις και πολύ καλές τιμές.
Απλώς ... ε, δεν ενθουσιαστήκαμε κιόλας! Ίσως πρέπει να δευτερώσουμε κάποια στιγμή.
"Ψαράκι":
Γεύση 3 – ποιότητα 4 – ποσότητα 3 – περιβάλλον 5 – εξυπηρέτηση 4 – τιμή/απόδοση 5
Σύνολο: 24 - Μ.Ο: 4
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου