bring them Back

bring them Back
T-btBack

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2007

Περί κλίματος

Ότι υπάρχει πρόβλημα με το κλίμα της Γης είναι πια αναμφισβήτητο. Κι όμως οι αποφασίζοντες έχουν ...αποφασίζει ότι μπορούν και πρέπει να «παίζουν» μ’ αυτό. Το να διαμορφώνεις κατά τη βούλησή σου το κλίμα μια περιοχής, είναι σαν να κρατάς ένα μαζικό όπλο στα χέρια σου. Ένα «καθαρό» όπλο, χωρίς παρενέργειες, χωρίς ενοχλητικά κατάλοιπα και μακροχρόνιες συνέπειες.
Μια ιδέα για το όλο θέμα δίνουν video που έχουν αναρτηθεί στο youtube. Η αναζήτηση στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τις λέξεις "Scie chimiche" και "Chemtrail" (:χημικά ίχνη) δίνει επίσης πολλά και ενδιαφέροντα αποτελέσματα.
Μερικές ιστοσελίδες:
http://www.rense.com/politics6/chemdatapage.html (στα αγγλικά)
http://www.pnl.gov/ (στα αγγλικά)
http://www.sciechimiche.org/ (στα ιταλικά)
Κατά τα άλλα, ιθύνοντες και μη, βρίσκονται αυτές τις μέρες (και για 2 βδομάδες) στο Μπαλί για να συμφωνήσουν για την μείωση συγκεκριμένων αερίων του θερμοκηπίου!!
Παράδοξο (;)

Υ.Γ: Το ότι έγινε σεισμός στην περιοχή, μεσούσης της συνδιάσκεψης, άραγε ξύπνησε κανέναν;

4 σχόλια:

Doc είπε...

Εντάξει με τα προβλήματα με το περιβάλλον, αλλά οι θεωρίες συνομωσίας σχετικές με τα "chemtrails" είναι κατά γενική παραδοχή ανυπόστατες για πολλούς λόγους (βλ. Wikipedia)

Εγώ προσωπικά τις θεωρώ γελοίες.

Τιμολέων είπε...

Όπα! Για στάσου τώρα. Θέλεις να πεις ότι θεωρείς γελοία τη πιθανότητα να πειραματίζονται κάποιοι για τον έλεγχο της ατμόσφαιρας;

Doc είπε...

Με αυτό το τρόπο; (μυστικά πειράματα, πάνω από κατοικημένες περιοχές, χρησιμοποιόντας πτήσεις της πολιτικής αεροπορίας) Ναι!
βλ. Wikipedia

Υ.Γ. Εσύ τι συμπεραίνεις από το σεισμό;

Τιμολέων είπε...

Εγώ πάλι θεωρώ πολύ πιθανό να γίνονται τέτοια πειράματα.
Βεβαίως και θα γίνονται μυστικά, όπως όλα τα στρατιωτικά (τουλάχιστον) πειράματα.
Το "πάνω από κατοικημένες περιοχές" δεν μου λέει τίποτα. Έτσι πειραματιστήκανε και με τις επιπτώσεις της ατομικής βόμβας (καταγεγραμμένο και αποδεδειγμένο).
Για το "χρησιμοποιώντας πτήσεις της πολιτικής αεροπορίας" δεν ξέρω και δεν μπορώ να το απορρίψω.
Το άρθρο στην Wikipedia θα με βοηθούσε αν ήταν στα Ελληνικά. :-))
Επίσης να διευκρινήσω πως δεν είπα ότι "συμπεραίνω" κάτι από τον σεισμό. Είπα "άραγε ξύπνησε κανέναν" ώστε να φοβηθεί λίγο παραπάνω; Ώστε να τον 'βοηθήσει' να υπογράψει!
Πάντως, πριν λίγο, άκουσα στις ειδήσεις ότι τελικά στο Μπαλί και οι ΗΠΑ υπέγραψαν.

Υ.Γ. Χαιρετισμούς από την χιονισμένη Θάσο