bring them Back

bring them Back
T-btBack

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Πρώτη του '18

















Πέμπτη, μετά το μεσημεριανό, ξεκινήσαμε για Θεσ/νίκη. Είχαμε κάνει την απαραίτητη προετοιμασία και συνεννοήσεις. Ένα βράδυ στον έναν αδελφό, ένα βράδυ στον άλλο. Παιχνίδι με το μωρό και δουλειές σε μεγάλες πόρτες.
Όταν ήρθε η ώρα της επιστροφής ενεργοποιήθηκε το ... “Σχέδιο Β” που είχα κάπου σε μιαν άκρη του μυαλού μου. Προορισμός η Βέροια. Αν και έπαιξε για λίγο και το Μέτσοβο.
Αυτή τη φορά πήγαμε από τον κλασικό δρόμο. Μέσω ... διοδίων. Ήρθαμε σε επαφή με τους παλιούς φίλους και πριν τους συναντήσουμε τριγυρίσαμε την πόλη με τα πόδια και με το αυτοκίνητο. Φάγαμε εκεί, στο κέντρο, λίγα μέτρα πριν την “Ελιά”.
Ένα το βράδυ και στη Βέροια. Από μέρος σε μέρος, από σπίτι σε άλλο χώρο, από φίλους σε φίλους. Πότε με γνωστούς, πότε με νέους. Την άλλη μέρα, πριν φύγουμε, επισκεφτήκαμε, για πρώτη φορά και το φράγμα του Αλιάκμονα, στις “Βαρβάρες”. Άλλο ένα υπέροχο μέρος της περιοχής, που συναγωνίζεται το χιονοδρομικό στο Βέρμιο και τα νερά στον “Άγιο Νικόλαο” της Νάουσας. Για πρώτη μέσα στο '18, νομίζω πως ήταν μια πολύ πολύ καλή και πετυχημένη εξόρμηση.
 
 Αξιολόγηση:
"ΜΑΝΤΑΜ". Εύοσμος (Π. Μελά):
(+) Έχει Μαστέλο υπέροχο. (-) Δεν διαχωρίζει τους καπνιστές. Τσιμπάει στις τιμές.
Γεύση 5 – ποιότητα 4 – ποσότητα 4 – περιβάλλον 3 – εξυπηρέτηση 4 – τιμή/απόδοση 3
Σύνολο: 23 - Μ.Ο: 3,83
"Φουλ της Σούβλας". Βέροια:
(+) Καινούριο. Με Χοιρινή Πανσέτα σούβλας και Μοσχαράκι σούβλας.
Γεύση 5 – ποιότητα 4 – ποσότητα 4 – περιβάλλον 4 – εξυπηρέτηση 5 – τιμή/απόδοση 4
Σύνολο: 26 - Μ.Ο: 4,33

Δεν υπάρχουν σχόλια: